SHILIES NOODLES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 553 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij ShiLies Noodles. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 12:01 soup was spilled in the bag, the food lacked flavour & seasoning and the vegetables and noodles were seriously overcooked and soggy. disappointed that courier did not check my note about delivery. disappointed overall, will not order again
16 jan 2023 om 22:54 Soup was spilled all in the plastic bag and soup had no flavour
15 jan 2023 om 21:03 Gevraagd om 19u en al geleverd om 17u30 Vlees was mooi gaar maar groenten waren nog volledig rauw, zelf niet beetgaar.... Geen aanrader
14 jan 2023 om 21:38 Na anderhalf uur kreeg ik mijn bestelling. Aan de deur op de grond gezet, bezorger al terug klaar in auto om te vertrekken. Een grote kom met kapotgekookte groenten, noedels en eend gekregen met geen smaak. Jammer van het geld!
12 jan 2023 om 22:40 Onbeleefd om eten gewoon voor de deur te zetten, wonen op verdieping dus even wachten was er teveel aan blijkbaar
5 jan 2023 om 21:18 Slechtste mihoen kip ooit. Daarbij komt het van een of andere Chinees die panda heet. Ik wilde daar absoluut niet bestellen, want ik vind hun eten niet zo lekker.
3 jan 2023 om 9:29 Sneller geleverd dan wat de app aan gaf. Keuze voor vegetariërs was beperkt maar lekker.
2 jan 2023 om 6:34 Zeer lekker. Grote porties met veel vlees en groenten. Mag wel iets steviger gekruid zijn.
30 dec 2022 om 19:14 Heel lekker
22 dec 2022 om 18:50 Verasend en super lekker bedankt
19 dec 2022 om 8:01 Zeer vlotte en vriendelijke bezorging. Het eten was ook lekker. Smaakvol en het vlees lekker mals. Wij bestellen zeker nog eens!
23 nov 2022 om 8:41 gekregen zonder saus.