SHILIES NOODLES

SHILIES NOODLES Maak kennis met onze heerlijke bowls

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij ShiLies Noodles. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 20:59 Noedels overkookt, varkensvlees veel te ver uitgebakken dus het was zeer taai. En er was iets niet bij men bestellen
10 sep 2022 om 19:55 Er ontbraken items die ik reeds betaald had. Ik heb dit gemeld bij Takeaway maar hier kwam geen reactie op. De levering was zeer slordig, de soep was volledig uitgelopen in de zak en de bokaal was ingedeukt. Het eten was lekker.
9 sep 2022 om 21:46 Eten was goed een 8.5, rijkgevulde soep. Bezorger maakte een afkeurend geluid toen de deur openging. Wat voor respect is dat.
8 sep 2022 om 22:33 I heb chicken noodles besteld, echt lekker en geleverd op het gevraagde uur
4 sep 2022 om 23:15 Ik had ook mini loempia's besteld maar die zijn niet geleverd geweest.. mss hadden ze te druk kan eens gebeuren.. :) Maar toch bedankt voor de bestelling was lekker.
4 sep 2022 om 14:20 Grote porties, snelle en vriendelijke bezorging
2 sep 2022 om 23:23 Grote portie Lekker maar mocht voor mij persoonlijk iets meer gekruid, smaak..
27 aug 2022 om 19:55 Heerlijk rijkelijk gevulde soep
23 aug 2022 om 23:57 Grote portie, smaakt was ok. Bezorger onvriendelijk, zeg niks. Eten op de grond voor de deur, zodra deur open, hij liep gewoon weg :(
23 aug 2022 om 13:52 Our order was delivered within the time given by the restaurant. The food was excellent and left us wishing we had ordered more.
22 aug 2022 om 7:18 Snel en correct bezorgd. Ruim voldoende, perfecte temperatuur en heerlijk lekker.
16 aug 2022 om 3:44 eten was heel lekker en genoeg portie.alleen de delivery was niet simpatiek