SHILIES NOODLES

SHILIES NOODLES Maak kennis met onze heerlijke bowls

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 424 beoordelingen
5 apr 2021 om 22:03 Lekker, zoals altijd. Spijtig dat het bestelde blikje frisdrank niet meegeleverd was.
18 mrt 2021 om 21:03 In mijn leven heb ik vele dingen voorgeschoteld gekregen, maar het enige positieve over dit eten is dat het er gemakkelijker uitglijdt dan je het er in stopt. Wat een smakeloze bedoeling is dit en dan zeker voor de prijs die er aanhangt.Groet niels en roy
17 mrt 2021 om 0:01 Heel lekker
2 mrt 2021 om 11:29 Bezorgtijd duurde wat langer dan aangekondigd. Op zich niet zo'n groot probleem, want het eten was het wachten zeker waard!
22 feb 2021 om 19:43 Vers en lekker
19 feb 2021 om 20:16 We hadden een uur aangeduid (18u). Bezorger was een uur (16u45) vroeger aanwezig. Op dat ogenblik waren we nog met andere zaken bezig. Waarna de bezorger me onbeleefd aansprak omdat hij aan de deur had moeten staan wachten.
18 feb 2021 om 21:27 Blik jupiler ontbrak, niet de 1e keer en blijkbaar ben ik niet de enige blijkt uit andere beoordelingen. Is dat nu zo moeilijk? Of is het doelbewust? Op eten niks aan te merken, blijkbaar valt het niet bij iedereen in de smaak maar ik vind het lekker.
14 feb 2021 om 21:59 Heel fletse soep met rare mix van ingrediƫnten. In de vegetarische soep zat tofu zonder enige smaak; de kip in de andere soep was aangebakken in paprikapoeder, wat totaal niet past. De groenten zijn gewoon gekookt zonder meer. Niet voor herhaling.
12 feb 2021 om 10:26 Noedel soep was heel teleurstellend. Voorgerechten (dim sum & loempia's) waren wel lekker.
8 feb 2021 om 18:58 De soep was wat flets,maar voor de rest,top