SHILIES

SHILIES Maak kennis met onze heerlijke bowls

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 248 beoordelingen
12 nov 2019 om 6:05 Very good, I love the taste. I personally like food from here.. Meat was delicious.
2 nov 2019 om 21:20 Eten was niet lekker. Volgens het restaurant zelf zijn de vegetarische opties altijd minder smaakvol! De tofu had een sponsstructuur, de groenten waren rauw en de soep was gewoon wat water. De noodles waren ook niet smaakvol. Te duur! Wij hebben honger!
8 okt 2019 om 9:51 Schitterend, zoals altijd.
7 okt 2019 om 11:16 had rijst besteld en kreeg iets raars
7 okt 2019 om 11:03 The delivery was as planned and the food was good. The broth could be a bit more seasoned, but in general we were satisfied with what we got. Portions are really big.
6 okt 2019 om 16:23 Zeer snelle levering, zeker voor een zaterdagavond. Het eten was erg vers en lekker maar had meer gekruid mogen zijn.
30 sep 2019 om 11:43 De levering was mooi op tijd. Het eten was goed warm. De porties meer dan voldoende. De smaak kan beter. In het vervolg bestellen we met diverse sausjes erbij.
23 sep 2019 om 9:06 Sorry, maar het eten was echt niet lekker. Goede porties, moest het een beetje smaak hebben.
23 sep 2019 om 7:11 Mijn potje soep (dat bij de noodles hoort) was uitgelopen in de zak. Ondanks dat ik langer heb moeten wachten met eten, hebben ze zonder aarzelen een nieuw potje gebracht. Heel lekker, goede porties!
9 sep 2019 om 23:02 Heb Rice crispy duck besteld en heb suckie noodle crispy duck gekregen
8 sep 2019 om 15:54 Dit was echt geen aangename ervaring , de noodles hadden niets van smaak . Eend was meer vet dan eend . En het is duidelijk dat er in de keuken geen chinezen maar belgen werken . 15.50€ was wat veel voor de 2 happen die ik er maar van heb genomen ...
28 aug 2019 om 11:12 Vind het eten toch vrij lekker en je merkt dat de groenten vers zijn, misschien is de smaak voor sommige mensen iets te flets maar je kan natuurlijk nog altijd zelf wat afkruiden. Je krijgt een ruime portie waar je de volgende dag nog van kunt eten.