SHILIES NOODLES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij ShiLies Noodles. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 8:41 gekregen zonder saus.
21 nov 2022 om 9:24 Er ontbrak een voorgerecht waarvoor we wel hadden betaald! De bezorger drukte 2x op de bel heel snel na elkaar en klopte daarna nogal agressief op de deur. Hij vroeg: cash of online betaald? Ik zei online, en hij ging gewoon weg zonder iets te zegge
19 nov 2022 om 8:30 Alles te ver gekookt en niet super smaakvol! Ik bestel hier niet nog eens van..
12 nov 2022 om 14:05 Delicious food. I totally recommend. It just takes a bit to deliver, but the food is great! Worth the money.
4 nov 2022 om 9:34 Levertijd was vreselijk meer dan een uur gewacht.
21 okt 2022 om 8:30 Wij waren niet tevreden. Het soort noedels dat ik gevraagd had zat bij de andere persoon en omgekeerd. Bovendien hadden wij porties dim sum met vlees gekocht en kregen er maar 1 en met garnalen. Te veel betaald dus...
18 okt 2022 om 20:10 We betaalden leveringskosten, toch werd er geweigerd aan huis te leveren. Ik moest de bestelling zelf op 400m van de deur gaan ophalen, terwijl auto's tot op 20m van de deur rijden. De noodles zelf waren volledig platgekookt en hadden geen smaak
16 okt 2022 om 20:35 Geleverd op het gevraagde uur. Lekkere gerechten. Misschien graag iets meer groenten en de juiste noedels.
1 okt 2022 om 21:20 De wok bevatte amper groenten, te veel noodles en er zat amper smaak in. De tofu was smaakloos. De bezorger was geïrriteerd omdat ons huisnummer te klein was…
26 sep 2022 om 20:59 Noedels overkookt, varkensvlees veel te ver uitgebakken dus het was zeer taai. En er was iets niet bij men bestellen
9 sep 2022 om 21:46 Eten was goed een 8.5, rijkgevulde soep. Bezorger maakte een afkeurend geluid toen de deur openging. Wat voor respect is dat.
8 sep 2022 om 22:33 I heb chicken noodles besteld, echt lekker en geleverd op het gevraagde uur